Airco plaatsen en installeren in Den Bosch

Airco diensten Den Bosch

Droomt u al een tijdje van een koele woning of bedrijfspand? Bij Sevinga bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij plaatsen, repareren en installeren namelijk airco’s in de omgeving van Den Bosch. Wij werken te allen tijde vakkundig en snel en hechten veel waarde aan het leveren van betrouwbare airco-installaties. Neem contact met ons op en wij komen snel bij u langs!

Met de airco’s van Sevinga blijft uw hoofd koel

Een passende airco-installatie, zorgt voor het juiste gebruiksvriendelijke koelsysteem. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van airco’s in de omgeving van Den Bosch. Zo weten wij precies welke airco er geschikt is voor het koel houden van uw woning of bedrijfspand. Door ons wordt er vaak een zogeheten ‘split unit’, geplaatst. Dit is een airco installatie die bestaat uit een buiten- en een binnenunit. Hierdoor worden de ruimtes niet alleen gekoeld, maar ook geventileerd. Het is zelfs mogelijk om de ruimtes te verwarmen en te ontvochten als dat gewenst is. Sevinga is hét airco-installatie bedrijf dat u zoekt in Den Bosch.

Airco plaatsen en installeren in Den Bosch

Sevinga plaatst en installeert uw airco in Den Bosch snel en vakkundig. Wij zorgen ervoor dat u voortaan heerlijk kan slapen in een koele kamer. De slapeloze nachten zijn voorgoed voorbij. Wij bieden u namelijk garantie op uw airco aankoop. Dit houdt in dat wij bij eventuele problemen met uw airco of vragen over de airco zo snel mogelijk bij u langskomen in Den Bosch. Wij vertrekken pas als u tevreden bent met onze airco diensten. Voor ons is het heel belangrijk dat u zo lang mogelijk van uw airco kan blijven genieten.
Wij van Sevinga zijn een gediplomeerd installatietechniek bedrijf en voeren al onze airco installatie projecten op professionele wijze uit. Zo zoeken wij voor u een airco uit die het beste bij uw ruimte past en daarna installeren wij de airco met precisie.

Electrical diagrams, multimeter for measurement

Elektro

Of het nu gaat om het aanleggen van alle elektro in uw bedrijfshal, het verleggen van een stopcontact in uw keuken, de installatie van een datanetwerk in uw kantoorpand of de aanleg van een extra groep in uw nieuwe huis.
Commercial Heating Unit Installation in a Warehouse

Luchtbehandeling

Frisse lucht is belangrijk in uw huis. Een goede luchtbehandeling houdt het binnenklimaat op peil en zorgt ervoor dat schadelijke stoffen worden afgevoerd.

 

Industrial warehouse air ventilation system pipe

Airco's

Een goed gekoelde ruimte in huis zorgt ervoor, dat u ook in snikhete zomers, prettig kunt slapen, wonen of werken.