Airco’s leveren in Den Bosch

Airco’s leveren in Den Bosch

Wilt u een airconditioning systeem laten installeren door het beste installatiebedrijf van Den Bosch? Neem dan snel contact op met Sevinga. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het monteren en onderhouden van airco systemen. Of het nu gaat om één specifieke ruimte of om een gehele woning of pand, wij komen de airco bij u vakkundig monteren. Uiteraard voorzien wij u voor de installatie altijd van advies zodat wij samen met u de airco kiezen die het beste bij uw ruimte of woning past.

Airco’s leveren in Den Bosch

Sevinga komt graag bij u langs in Den Bosch met een airco systeem naar wens. Wij leveren airco’s overal in de omgeving van Den Bosch. Naast dat een airco zorgt voor koelte of warmte in uw woning, zorgt de installatie er ook voor dat de lucht op de juiste manier wordt gefilterd. Dit betekent dat de vervuilde lucht wordt afgevoerd terwijl er weer schone lucht de woning in wordt geblazen. Daarbij kan een airco systeem ook het vocht uit de lucht halen. Zo worden ziektekiemen zoals schimmels en bacteriën geëlimineerd.

Sevinga monteert en onderhoud uw Airco

Bij het monteren van een airco systeem is het belangrijk om te testen of er geen tocht of onvoldoende koeling wordt geconstateerd. Sevinga heeft al jaren ervaring met het plaatsen van airco systemen in Den Bosch en loopt dit samen met u na installatie van de airco nog even na.
Daarbij is het belangrijk dat uw airco systeem blijft werken. Het onderhouden van uw airco is daarom heel belangrijk. Een regelmatige controle voorkomt dat uw energiekosten omhoog gaan en houdt de luchtkwaliteit in uw woning of pand op orde. Wij komen graag bij u langs in de omgeving van Den Bosch voor de onderhoudsbeurt van uw airco.
Tijdens deze beurt wordt uw airco weer even gereinigd en als er defecte onderdelen zijn worden deze uiteraard vervangen. Ook worden de filters en de binnen- en buitenunit van de airco gereinigd.

Electrical diagrams, multimeter for measurement

Elektro

Of het nu gaat om het aanleggen van alle elektro in uw bedrijfshal, het verleggen van een stopcontact in uw keuken, de installatie van een datanetwerk in uw kantoorpand of de aanleg van een extra groep in uw nieuwe huis.
Commercial Heating Unit Installation in a Warehouse

Luchtbehandeling

Frisse lucht is belangrijk in uw huis. Een goede luchtbehandeling houdt het binnenklimaat op peil en zorgt ervoor dat schadelijke stoffen worden afgevoerd.

 

Industrial warehouse air ventilation system pipe

Airco's

Een goed gekoelde ruimte in huis zorgt ervoor, dat u ook in snikhete zomers, prettig kunt slapen, wonen of werken.