Gecertificeerde airco’s Den Bosch

Gecertificeerde airco’s Den Bosch

Bent u op zoek naar het juiste airco systeem voor uw woning of bedrijfspand? Sevinga is hét adres voor het geven van advies, installatie van de airco en voor het onderhoud van uw airco installatie. Of het nu gaat om een simpel of complex systeem, wij komen bij u in Den Bosch langs voor de installatie. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. Daarna komen wij zo snel mogelijk bij u langs in de omgeving van Den Bosch met een passende airco installatie voor uw ruimte.

Gecertificeerde airco’s Den Bosch

Bij Sevinga vindt u het beste advies en de beste service op het gebied van airco installaties. Daarbij zijn wij F-Gasgecertificeerd en bieden daarom de juiste installatie service van elk denkbaar airco systeem voor uw ruimte in Den Bosch en omgeving. Natuurlijk krijgen wij ook veel vragen van de klant, zowel voor het installeren als daarna. Wij informeren u ook hier graag verder over, maar misschien nemen de antwoorden op de onderstaande meest gestelde vragen voor u al een paar zorgen weg.
Geeft een airco niet veel onnodig geluid?

  • Natuurlijk maakt een airco systeem geluid, maar door de vooruitgang in de airco systemen kan dit geluid vergeleken worden met dat van een laptop of computer.

 

Is het plaatsen van een airco systeem een grote ingreep?

  • Het installeren van een airco systeem gebeurt bij ons altijd vakkundig en precies. Wij streven naar het minimaal zichtbaar zijn van de installatie. In het binnendeel van de airco worden alle leidingen netjes weggewerkt. Daarbij worden onze systemen steeds compacter en mooier voor het oog. Onze airco’s zijn daarom geschikt voor iedere ruimte.

 

Hoe zit het met het stroom gebruik van een airco?

  • Dit heeft u mede zelf in de hand. Als de airco goed onderhouden wordt zijn er geen verhoogde kosten. Daarnaast is het belangrijk om de ramen en deuren gesloten te houden wanneer u de airco aan heeft staan. Evenals het neerlaten van de zonwering. Door de moderne technieken en door bovenstaande tips ten harte te nemen vallen de energiekosten op jaarbasis wel mee. Mocht u hier toch nog niet van overtuigd zijn dan kunt u ons hiervoor altijd even contacteren.
Electrical diagrams, multimeter for measurement

Elektro

Of het nu gaat om het aanleggen van alle elektro in uw bedrijfshal, het verleggen van een stopcontact in uw keuken, de installatie van een datanetwerk in uw kantoorpand of de aanleg van een extra groep in uw nieuwe huis.
Commercial Heating Unit Installation in a Warehouse

Luchtbehandeling

Frisse lucht is belangrijk in uw huis. Een goede luchtbehandeling houdt het binnenklimaat op peil en zorgt ervoor dat schadelijke stoffen worden afgevoerd.

 

Industrial warehouse air ventilation system pipe

Airco's

Een goed gekoelde ruimte in huis zorgt ervoor, dat u ook in snikhete zomers, prettig kunt slapen, wonen of werken.