Over ons

Electrical diagrams, multimeter for measurement

Yp Sevinga had al jong een passie voor techniek. Hij leerde zijn technische vaardigheden als tiener door te doen én door de kunst af te kijken van vakmensen. Hij bleek er talent voor te hebben. Later vulde hij deze vaardigheden aan met gedegen technische kennis en deed hij ervaring op in zowel de woningbouw als in de utiliteitsbouw. Daar stond snelheid, vakmanschap en efficiency hoog in het vaandel. Snel, veilig en efficiënt werken tegen scherpe tarieven.

Toen Yp de kans kreeg om zijn opgedane kennis als zelfstandig ondernemer verder te brengen greep hij die gelegenheid met twee handen aan. Het plezier in zijn werk haalt hij nu uit de techniek en het vakmanschap waarmee hij samen met de klant bedenkt welke oplossing het beste past bij hun vraag.

Yp denkt mee, adviseert, tekent en berekent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En uiteraard levert hij de afgesproken diensten op het juiste tijdstip. ‘In dit werk is het hebben van een goede naam het allerbelangrijkste. Of het nu gaat om dat ene stopcontact bij een bejaard echtpaar waardoor ze niet meer hoeven te bukken of om de aanleg van nieuwe bedradingen in een restaurant. Het moet gewoon goed zijn’.

Sevinga Installatietechniek onderscheidt zich door oprechte aandacht voor uw vraag, snelheid, vakmanschap en betrouwbaarheid.